Anny Hartjes – Coach

Anny Hartjes levens loopbaancoach in Gendringen

“Follow your Hart, believe in your dreams and create your own reality”

Mijn kwalificaties:

  • Post HBO opleiding loopbaan- en levenscoach, B-coach, Woerden
  • TMA gecertificeerd professional
  • Aangesloten bij de NOBCO, eerste accreditatie behaald
  • Visueel Denken-Doen, Schetswinkel, Leiden
  • Verpleegkundige B Psychiatrie, BIG registratie 09009635230
  • HBO beeldend kunstenaar, Vrije Academie ‘t Pad, Nijmegen
  • HBO tekentherapeut / beeldend coach voor kinderen en volwassenen, Kolam, Zutphen

Mijn naam is Anny Hartjes en sinds kort werk ik vanuit Gendringen als levens- / loopbaancoach. Ik ben geboren in de warme septembermaand van 1959 en inmiddels moeder van vier volwassenen kinderen. Daarnaast ben ik een ondernemende bezige bij en van kinds af aan al een echt buitenmens,  altijd geboeid geweest door alles wat leeft en wat mensen drijft. Iemands levensavontuur met al zijn ups en downs intrigeert mij en daagt me uit het gesprek hierover aan te gaan. 

 

Na jaren gewerkt te hebben in de acute psychiatrie heb ik veel mensenkennis en  ervaring in coachen opgedaan en geloof ik in het positieve in ieder mens. Mijn enthousiasme en authenticiteit zorgen ervoor dat ik op een natuurlijke, motiverende wijze mensen begeleid en kan inspireren. 

 

Je leven kan soms ruig worden en je voor dilemma’s stellen. Je wordt dan gedwongen keuzes te maken. Gedurende mijn loopbaan deed ik de  opleiding ‘Creatief coach en beeldend kunstenaar’ waardoor ik anders heb leren kijken. In elk probleem of uitdaging zit een oplossing verborgen. 

Soms moet je leren om “OM te denken” anders naar de wereld of je probleem te kijken. Buiten de gebaande paden treden. Dit schept verassende beelden en inzichten en brengt soms onverwachte oplossingen.

 

Het werken in de jeugd en jongvolwassenen psychiatrie vond ik erg boeiend. Maar na verschillende reorganisaties, merkte ik dat het voor mij tijd was om mijn eigen koers te gaan varen als zelfstandige. Waarbij ik mijn creatieve expertise en al mijn ervaringen en kennis in kan gaan zetten als coach. 


Ik werkte al als beeldend coach en heb mijn vakgebied uitgebreid met de opleiding levens/loopbaan coach. Een erkende NOBCO geregistreerde opleiding. Hier heb ik mijn eerste accreditatie behaald. Mijn uitdaging werd mijn hart te volgen en buiten de gebaande paden te treden, en de obstakels te nemen en voor mezelf te beginnen.


Mocht je besluiten met mij de uitdaging aan te gaan, dan kan dat vanuit mijn eigen praktijk waar ik als levens loopbaancoach werk.


Wat mij inspireert in het coachen is om mensen een handreiking te geven naar waar jouw talenten zijn en hoe jij weer in je kracht kunt komen en in verbinding met jou eigen authenticiteit. Wat maakt dat jij de mooiste versie wordt die je maar kunt zijn, namelijk jezelf inclusief de rafelrandjes.